Underhåll & Reparation

 

 

 

Vi underhåller och reparerar alla typer av inhägnader.

 

 

Försäkringsskador efter vintern?

Efter en hård vinter uppkommer många skador på stängsel och staket av olika anledningar. Om ni behöver prisuppgifter eller en offert att lämna till ert försäkringsbolag så hjälper vi gärna till. Genom att ni uppger kontaktperson, skadenummer och försäkringsbolag kontaktar vi Er handläggare och ser till att skadan åtgärdas.

Behöver ert stängsel snyggas till?

Att reparera ett stängsel eller staket är många gånger en mer kostnadseffektiv lösning istället för att köpa ett nytt. Rent generellt kan man säga att om stolparna fortfarande sitter fast ordentligt är det värt att reparera istället för att sätta upp nytt.

 

Trasigt stängselnät och spänntrådar kan enkelt lagas istället för att montera upp helt nytt och äldre trästaket går bra att renovera så länge inte träet har ruttnat.

 

Vi utför reparationer och underhållsarbeten på stängsel, grindar, plank och grindar och byter ut de delar som behövs för att inhägnaden ska få sin ursprungliga funktionalitet.

Jag lovar Er ett professionellt bemötande och har alltid Era önskemål i fokus samt en nöjd kund garanti.

 

Ring och boka 

 

Mobil:0708-353408

 

 

Observera! E-postadressen ligger som bild och är ej klickbar. Detta för att minimera risken för spam. Vänligen skriv in e-postadresserna manuellt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gotlandstun© 2007 •  Policy • Terms of Use

www.gotlandstun.se