Vi utför taktvätt till fasta priser

   

  Taktvätt
  De flesta typer av tak drabbas förr eller senare av alger, mossa eller lav. En del uppfattar det som en snygg patina. Beroende på vilken typ av tak det är så kan mossa t. ex. orsaka sprickbildningar i takplattor när det fryser på. Detta kallas för frostsprängningar. Mossa och lava kan även göra så att vattnet inte rinner undan som det ska när det regnar/töar vilket kan leda till fuktskador. På senare tid tid har detta uppmärksammats allt mer i ju med snörik vinter.
  -Vi rengör alla typer av tak.

   

  Metoder
  Vi arbetar med varmvattenhögtryck där vi har speciella dysor (munstycken) som gör att vattnet spolas åt rätt håll. Det är särskilt viktigt på tak med pannor där vattnet annars kan tränga in mellan tak och innertak. Efter rengöring applicerar vi ett medel med lågtrycksspruta som gör det svårare för mossan att fästa.

  Säkerhet
  Vi följer Arbetsmiljöverkets regler för arbeten på höga höjder. Detta innebär att vi alltid arbetar med helsele med säkerhetslina. Innan vi sätter igång arbetet gör vi en säkerhetsbedömning på varje specifika arbete. Vissa arbeten kräver skylift eller bygställning.

  Prislista Villa
  Taktvätt med ROT-avdrag 4000kr-4500 inklusive moms.
  Storleken / ort / yta avgör priset. Kontakta oss och meddela adress så får du fast pris direkt.

   

  Vi utför husavdraget. Detta innebär att du får en faktura på 4000kr som du har 30 dagar på dig att betala efter utfört arbete. När din inbetalning skett sköter vi kontakten med Skatteverket. Om du av någon anledning ej har rätt till Husavdrag är du skyldig att betala resterande belopp. Kontakta oss om du har frågor kring Husavdrag / Rotavdrag.

   

   

  Prislista Lägenhet, Bostadsrättsföreing eller Fastighetsföretag
  Kontakta oss för offert.

  Impregnering av tak

  Både betongtegel och lertegel kan behandlas för att bli vattenavstötande och för att fördröja återväxt av alger och mossa.

   

  Boka idag!

  tel: 0708-35 34 08

   

   

  Observera! E-postadressen ligger som bild och är ej klickbar. Detta för att minimera risken för spam. Vänligen skriv in e-postadresserna manuellt.

   

   

  gotlandstun © 2007 •  Policy • Terms of Use

             www.gotlandstun.se